Pinacoteca / Art Gallery

Fons Vila – Llorens, solidari amb l’ÍNDIA

Per atzar, o per sort, Jordi Vila Rufas, mestre artesà retaulista, i Carme Llorens Gilabert, mestra artesana esmaltadora, han estat els nostres pares.
Del seu pas per aquest món ens ha quedat un immens i ric llegat immaterial, però també ens n’han deixat un altre de material: retaules, gravats, dibuixos, esmalts, esbossos, projectes,…. . Una mostra de l’art com a expressió de sentiments, idees i valors. Les cares d’angoixa, molt presents en l’obra del pare, o la recerca de la bellesa a través de les flors, de la mare, en són un exemple.
La creativitat, el mestratge i l’art, i els valors lligats a la justícia social i la cultura, ja des de ben petits, han estat presents en les nostres vides.
La Fundació ADA – Món Adivasi i Sonrisas de Bombay, La Fundació Isabel Martín i La Fundació Vicenç Ferrer comparteixen aquests valors de justícia i solidaritat que els nostres pares van saber transmetre’ns. És per això que hem decidit fer donació d’alguns dels seus retaules, esmalts, dibuixos,… que formen part del seu llegat.
Estem convençuts, que com nosaltres, veurien encantats que amb la seva obra es pot aportar un petit gra de sorra per millorar la qualitat de vida comunitat Adivasi.
Georgina, Elisenda i Roger Vila Llorens

La Fundació ADA Mon Adivasi, Sonrisas de Bombai, La Fundació Isabel Martín i La Fundació Vicenç Ferrer et conviden a compartir la seva obra